Legal notice

Acest site web este publicat de:

MICHELINROMANIAS.A.

o societate pe actiuni din Romania, cu sediul in Sos. Bucuresti-Nord nr. 10, Global City Business Park, Cladirea O1, etaj 3 și etaj 2 si Cladirea O1.3 etaj 4, camera 1, Voluntari, Judetul Ilfov, Romania, inregistrata la Registrul Comertului Ilfov sub nr. J23/2379/2013, Cod Unic de Inregistrare 13663684

Partener pentru gestionare servicii :

LINKBYNET, Parc du Colombier
14 rue Jules Saulnier
93200 Saint-Denis
FRANCE

Tél : +33 (0)1 48 13 00 00
Fax : +33 (0)1 48 13 31 21

Gazduit de:

Micro Microsoft Ireland Operations Ltd.
One Microsoft Place, South County Business Park, Leopardstown,
Dublin 18, D18 P521,
Ireland +353 1 7063476

Director publicare: SPYROS POLITIS

Va rugam sa cititi aceasta informare inainte de a consulta acest site web (“site-ul web”) dedicat camioanelor. Acest web site este dedicat utilizatorilor si distribuitorilor de anvelope pentru camioane stabiliti in Romania. Consultati “harta lumii” pentru a accesa tara respectiva.  

Societatile care apartin Grupului Michelin sunt persoane juridice care participa in nume propriu la raporturile juridice si care au un statut juridic independent. Cu toate acestea, pentru a facilita comunicarea pe acest site web, urmatorii termeni pot fi utilizati: “Michelin”, “Grupul”, “Grupul Michelin” si “noi”; acesti termeni sunt utilizati pentru a desemna toate companiile din Grup, care isi desfasoara activitatea in mod independent.  

ARTICOLUL 1: SCOP

Scopul acestei informari este de a stabili conditiile in care Michelin va pune la dispozitie acest site web si termenii si conditiile care guverneaza accesul si utilizarea acestuia. Accesarea site-ului web este conditionata de respectarea acestei informari, pe care Michelin isi rezerva dreptul de a o modifica sau actualiza in orice moment. Prin utilizarea si accesarea site-ului web, sunteti de acord sa respectati termenii si conditiile acestei informari. 

Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni, va rugam sa va abtineti de la a accesa si/sau utiliza acest web site.

ARTICOLUL 2: ACCESAREA SI UTILIZAREA SITE-ULUI WEB SI A CONTINUTULUI

2.1 Siteul web: Acces si Utilizare

Michelin se straduieste sa asigure disponibilitatea site-ului web, desi nu este obligat sa faca acest lucru. Accesul la site poate fi modificat, suspendat temporar sau suprimat in scopul intretinerii, actualizarii sau din orice alt motiv, in special de natura tehnica, juridica sau de securitate. Michelin nu va fi tras la raspundere pentru aceste intreruperi sau pentru consecintele lor asupra utilizatorilor.

Va angajati sa va abtineti de la accesarea sau utilizarea site-ului web in mod fraudulos.

2.2 Continut: Acces si Utilizare

Acest site web este disponibil pentru toti utilizatorii si contine mai multe titluri care includ, dar nu se limiteaza la experienta Michelin in domeniul mobilitatii, inovatii privind anvelopele pentru camioane, catalogul de anvelope pentru camioane Michelin si un instrument care permite selectarea anvelopei potrivite sau gasirea unui distribuitor.

Michelin isi rezerva dreptul de a modifica, corecta, intrerupe si/sau retrage continutul si/sau site-ul web in orice moment, fara notificare.

Michelin va acorda dreptul de a descarca, tipari si utiliza continutul in urmatoarele conditii: (I) daca este disponibila o functie de descarcare, (II) daca continutul este utilizat in scopuri necomerciale (III) si cu buna-credinta si (IV) daca atat informarile de proprietate, cat si data de publicare online care apar in continut, sunt lasate intacte, acolo unde sunt afisate astfel de informatii. Acest drept nu trebuie interpretat in niciun caz ca ar conferi o licenta, in special referitoare la o marca sau o sigla.  

Orice continut care apartine unei terte parti, asa cum este definit in Articolul 3.2, este supus termenilor relevanti ai tertelor parti. 

2.3 Restrictii de Utilizare

Daca nu este autorizata expres in prealabil de Michelin, orice alta reproducere, reprezentare sau utilizare decat cele mentionate mai sus este interzisa, in special:

  • orice adaptare, furnizare catre public (solicitata sau nu), distribuire, retransmitere sub orice forma, crearea de retele, comunicarea publica a tuturor sau a unei parti a Serviciilor si a tuturor lucrarilor, serviciilor, marcilor comerciale si materialelor protejate prin drepturi de autor care pot fi protejate de legea privind properietatea intelectuala reprodusa pe site-ul web; 
  • orice extragere sau reutilizare, inclusiv in scopuri personale, a unei parti substantiale (din punct de vedere cantitativ si/sau calitativ) a continutului bazelor de date create pe site-ul web;
  • orice extragere si reutilizare repetata si sistematica, inclusiv in scopuri personale, chiar si a unei mici parti din continutul bazelor de date create de site-ul web;
  • orice link, acces, modificare, adaugare, stergere care se refera la sistemul de procesare automata pentru publicarea online si care modifica conditiile de publicare sau politica editoriala.

Orice utilizator care actioneaza cu incalacarea acestei informari poate raspunde civil sau penal, in special in cazul incalcarii drepturilor de autor, incalcarii drepturilor similare si/sau incalcarii drepturilor producatorilor de baze de date si sisteme automate de prelucrare a datelor.

Utilizatorilor li se reaminteste ca urmatoarele actiuni sunt interizse:

  • accesarea si ramanerea frauduloasa intr-un sistem automat de prelucrare a datelor;
  • stergerea, modificarea sau adaugarea frauduloasa de date in sistemul respectiv;
  • blocarea sistemului respectiv.

Michelin poate initia actiuni penale importiva oricarui utilizator care nu respecta aceste prevederi. 

ARTICOLUL 3: DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA

3.1 General

Continutul (care include, dar nu se limiteaza la informatii, texte, fisiere, grafice, date, software, baze de date, API, imagini, fotografii, vizual, video si coloane sonore, marci comerciale si logo-uri, precum si forma tuturor elementelor mentionate si site-ul propriu-zis) sunt protejate de drepturi de autor si de alte drepturi de proprietate intelectuala. Continutul este proprietatea exclusiva a editorului sau. Orice copiere, reproducere, reprezentare, utilizare, adaptare, modificare, traducere sau difuzare a continutului, integrala sau partiala, indiferent daca apartine lui Michelin sau unei parti terte care a acordat lui Michelin drepturile sale, prin orice proces este ilegala, indiferent de drepturile limitate acordate utilizatorului in conformitate cu articolul 4 de mai jos si/sau orice copie privata rezervata exclusiv titularului sau. Continutul acestui site web poate fi modificat fara notificare si este publicat fara nicio garantie, expresa sau implicita, si nu poate genera niciun drept la despagubiri. Continutul este protejat de drepturile de autor © MICHELIN ROMANIA sau drepturile de autor ale partenerilor sai. Logo-urile sunt marci comerciale inregistrate.  

Orice date referitoare la distribuitorii de anvelope pentru camioane si / sau tipurile de anvelope puse la dispozitia utilizatorilor pentru consultare constituie o baza de date, Michelin fiind producatorul si proprietarul unei astfel de baze de date. Continutul acestor baze de date este in consecinta protejat de dreptul autorului, de drepturile de autor si de dispozitiile legii romane.

3.2 Reguli suplimentare cu privire la continutul partilor terte

Unele “Continuturi ale partilor terte” (care includ, dar nu se limiteaza la toate informatiile, textele, fisierele, imaginile, grafica, vizualurile, software-ul, bazele de date, API, datele, coloanele sonore, fotografiile, link-urile web, site-uri web ale partilor terte, feed-uri de date din servicii de retele sociale, feed-uri RSS din postari de blog, dictionare de date si alte materiale si continuturi, in orice format, obtinute sau derivate din surse terte, din afara Michelin) pot fi disponibile/ accesibile dvs. prin intermediul utilizarii site-ului web.

Orice drepturi de proprietate intelectuala si licente de utilizare referitoare la continutul tertilor sunt determinate de termenii relevanti ai partilor terte.    

ARTICOLUL 4: COMUNICAREA ELECTRONICA

Pentru a face schimb de informatii prin e-mail cu Michelin, trebuie sa completati formularele de e-mail disponibile pe site. Raspunusurile Michelin la e-mail-uri si accesul la site-ul web si la continutul sau nu pot fi considerate ca reprezentand sau constituind dovada unei activitati de publicitate, de promovare sau de vanzare in tara in care este localizat utilizatorul.

ARTICOLUL 5: PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Va rugam sa consultati Politica de Confidentialitate si Politica de Cookie

Site-ul nostru web contine legaturi catre alte site-uri de Internet. Michelin nu dezvaluie datele dvs. personale catre astfel de site-uri, cu exceptia cazurilor in care se utilizeaza butoane de retea sociala sau plug-in-uri. Daca urmati un link catre oricare dintre aceste site-uri web, sunteti supus propriilor practici de confidentialitate ale site-ului respectiv, asupra carora Michelin nu are control si pentru care Michelin nu isi asuma raspunderea.

ARTICOLUL 7: LIMITAREA GARANTIEI SI RASPUNDERII

7.1 Limitare generala

IN AFARA DE CAZUL IN CARE ESTE INTERZIS DE LEGI LOCALE, SITE-UL WEB SI CONTINUTUL PUBLICAT SI/SAU PUS LA DISPOZITIE IN/SAU PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI ESTE FURNIZAT “CA ATARE”, FARA NICIO GARANTIE, EXPRESA SAU IMPLICITA, DE ORICE NATURA, IAR MICHELIN ISI DECLINA EXPRES RASPUNDEREA DE ORICE NATURA CU PRIVIRE LA O PARTE SAU TOT CONTINUTUL SI/SAU SITE-UL WEB. MICHELIN NU POATE FI RESPONSABIL, INCLUSIV, DAR FARA A SE LIMITA LA, ORICE CONTAMINARE A RESURSELOR INFORMATICE REZULTATA DIN PROPAGAREA VIRUSILOR SAU ALTOR INFECTII IT. ESTE RESPONSABILITATEA DVS. SA LUATI TOATE MASURILE ADECVATE PENTRU A VA PROTEJA RESURSELE INFORMATICE.

MICHELIN, DIRECTORII, ANGAJATII, AGENTII, FURNIZORII SAU PARTENERII SAI MENTIONATI PE SITE-UL WEB, NU POT FI TINUTI RESPONSABILI, PE BAZA UNUI CONTRACT SAU ORICARUI ALT TEMEI, PENTRU ORICE DAUNE, DIRECTE SAU INDIRECTE, ACCIDENTALE SAU NEACCIDENTALE, SAU DE ORICE NATURA SI ORICE PIERDERE, IN SPECIAL DE NATURA FINANCIARA SAU COMERCIALA REZULTATA DIN ACCESUL/LIPSA ACCESULUI LA SI/SAU UTILIZAREA/NEUTILIZAREA SITE-ULUI WEB SAU A ORICAROR INFORMATII OBTINUTE DE PE SAU PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI WEB, INCLUZAND, DAR FARA A SE LIMITA LA CONTINUTUL PARTILOR TERTE (DEFINIT IN ART. 3.2 DE MAI SUS).

7.2 Limitari suplimentare privind Continutul si Site-ul web al partilor terte

SITE-UL WEB POATE CONTINE LINK-URI SIMPLE SAU INTEGRATE CATRE CONTINUTUL TERTILOR, CU AUTORIZAREA ACESTORA PENTRU LINK-URILE INTEGRATE. VI SE ADUCE LA CUNOSTINTA CA MICHELIN NU ESTE RESPONSABIL SI NU ARE NICIO OBLIGATIE DE CONTROL, MONITORIZARE  SAU CORECTARE A CONTINUTULUI PARTILOR TERTE; IN PLUS, MICHELIN NU RASPUNDE PENTRU ACCESIBILITATEA, RELEVANTA, DISPONIBILITATEA, CONTINUTUL, PUBLICITATEA, PRODUSELE SI/SAU SERVICIILE DISPONIBILE PE SAU DE PE ACESTE SITE-URI WEB. PRIN URMARE, MICHELIN NU VA FI RASPUNZATOR PENTRU ORICE DAUNE DIRECTE SAU INDIRECTE CARE SUNT  REZULTATUL ACCESULUI/LIPSEI ACCESULUI SI/SAU UTILIZARII/NEUTILIZARII CONTINUTULUI PARTILOR TERTE SI/SAU PENTRU LIPSA CONFORMARII ACESTOR SITE-URI CU LEGILE SI REGLEMENTARILE APLICABILE.

MICHELIN POATE ACTUALIZA, SCHIMBA SAU MODIFICA SITE-UL CA URMARE A UNEI SCHIMBARI SAU A LIPSEI DE DISPONIBILITATE A CONTINUTULI PARTII TERTE SAU A SITE-ULUI WEB. DE ASEMENEA, MICHELIN POATE INCETA ACCESUL LA CONTINUTUL SAU SITE-UL WEB AL PARTILOR TERTE FARA A FI RASPUNZATOR FATA DE DVS.

ARTICLE 8: LEGEA APLICABILA SI JURISDICTIA

Orice litigiu legat de site-ul web sau de aceasta informare va fi solutionat de instantele din Bucuresti. Litigiul este guvernat si interpretat pe fond in conformitate cu legile romane, independent de conflictual de legi. Utilizarea site-ului web presupune acordul expres al utilizatorului cu privire la aplicarea acestui articol. In cazul in care una dintre dispozitiile acestei informari ar trebui considerata ilegala, nula sau inaplicabila din orice motiv, se considera ca aceasta nu face parte din informare si nu afecteaza validitatea sau aplicarea altor dispozitii.   

 

Informare : Septembrie 2018