Know-how

Tehnologiile

-1-

Arhitecturi optimizate

INFINICOIL

ANDURANȚA MICHELIN PE TOATĂ DURATA DE VIAŢĂ A ANVELOPEI

Cablu continuu de oţel care înconjoară anvelopa, care poate ajunge până la 400 de metri lungime și care aduce un plus de stabilitate produsului în cursul vieții acestuia. Îmbunătățirea anduranței anvelopei cu un indice de sarcină mai mare sau condiții de utilizare mai dificile vă permite un rulaj în siguranță.

POWERCOIL

FIABILITATE CU REZISTENȚĂ LA RULARE OPTIMIZATĂ

O generație nouă de cabluri din oțel care permit scăderea masei anvelopei, asigurând o rezistență mai mare a carcasei și o reducere a rezistenței la rulare.

Materiale moderne

CARBION

LONGEVITATEA MICHELIN, ZI DUPĂ ZI

Un material rezultat dintr-o procedură inovatoare de amestecare sub formă lichidă a anumitor componente ale benzii de rulare. Materialul obținut astfel este mai omogen, crescând performanța kilometrică a anvelopei.

SILICION

MAI MULTĂ SILICA PENTRU UN CONSUM MAI MIC DE CARBURANT.

Prin integrarea unui procent ridicat de silica în compoziția benzii de rulare, Michelin reușește să forțeze mai departe limitele rezistenței la rulare pentru a vă permite să economisiți carburant, fără a compromite longevitatea anvelopelor dvs.

Caneluri care se regenereaza

REGENION

ADERENȚA MICHELIN, KILOMETRU DUPĂ KILOMETRU

Elemente ale benzii de rulare care se regenerează automat kilometru după kilometru, datorită tehnicilor de imprimare 3D în metal, pentru a vă oferi aderența necesară pe toată durata de exploatare a anvelopelor dvs. și în toate condițiile. Pe durata de exploatare a anvelopelor apar caneluri noi pentru o mobilitate mai bună.

Tehnologia cenectată: RFID

Un cip de identificare prin radiofrecvență este un dispozitiv electronic wireless care poate fi utilizat pentru a identifica anumite elemente unice în funcție de un sistem standard, cu scopul de a stoca și transfera datele corespunzătoare. Clienții pot folosi un scanner RFID și un software disponibil pe piață pentru a urmări flota de anvelope și a optimiza gestionarea inventarului.

picto-rfid-02

Fabricarea unei anvelope MICHELIN : o poveste fascinanta!

Etapele de fabricare ale unei anvelope pentru vehicule grele: