AVANTAJE

Siguranță

-1-

Siguranta inainte de toate

Utilizand anvelope potrivite pentru domeniul de activitate, tipul de carosabil si conditiile meteo puteti garanta siguranta bunurilor si persoanelor. Pentru a va asigura ca aderenta si motricitatea se mentin in orice conditii, este esential sa alegeti corect anvelopele pentru camioane. Alegerea corecta in functie de conditiile de utilizare si intretinerea de catre un specialist va garanteaza siguranta si linistea.

Impreuna pentru siguranta Dvs.

MICHELIN propune o gama completa de anvelope si de servicii pentru camioane sau autocare, care asigura mobilitatea in orice conditii, combinand aderenta si eficacienta la franare pentru a raspunde nevoilor Dumneavoastra: siguranta persoanelor, a marfurilor, a vehiculului si respectarea termenelor de livrare.

Numai produsele de inalta tehnologie va garanteaza siguranta

MICHELIN XLINE Energy: Inspirata din lumea reala si demonstrata in viata reala

MICHELIN X MultiWay 3 D: demonstratie spectaculoasa de franare!

Numai prodsele de calitate va garanteaza siguranta

Calitatea este o prioritate pentru MICHELIN. Fiecare anvelopa este supusa mai multor inspectii de calitate in decursul fabricatiei, procesele noastre fiind exact aceleasi in toate fabricile, fie ca se gasesc in Franta sau in strainatate. Aceasta este garantia calitatii oferita de toate anvelopele MICHELIN.